var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-19550301-2']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

Wyjazd do Szczecina

Stowarzyszenie Klub Sympatyków Górnika Zabrze organizuje wyjazd na mecz 31. kolejki T-Mobile Ekstraklasy Pogoń Szczecin – Górnik Zabrze, który zostanie rozegrany w poniedziałek 28 kwietnia 2014 r., o godz. 18:00.

Koszt wyjazdu wynosi:
- 100 zł (bilet na stadion, przejazd pociągiem).

Zapisy będą prowadzone:
- w Sklepie Kibica na stadionie Górnika w godzinach 9:00-17:00;
- u osób zajmujących się zapisami na FC;
- na forum podając w treści wiadomości NAZWISKO, IMIĘ, PESEL. Odbiór biletu oraz zapłata w pociągu.

Zbiórka na wyjazd odbędzie się w poniedziałek około godz. 7:30 w Zabrzu.

Wyjazd na mecz ROW Rybnik - GKS Katowice

W najbliższy czwartek tj.17 kwietnia br. o godz.18:45 odbędzie się mecz ROW Rybnik - GKS Katowice. Po raz kolejny będziemy mieli okazję (podczas jednego spotkania) wesprzeć dwie bratnie grupy kibiców.

Organizowany będzie wyjazd na ten mecz autobusem z Zabrza. Koszt wyjazdu to jedynie 15 zł (w tym bilet na mecz i przejazd).
Zapisy będą prowadzone:
- podczas meczu z Lechem Poznań obok sklepu kibica (przed meczem,w przerwie i po meczu)
- w sklepie kibica na stadionie Górnika od poniedziałku do czwartku w godz.od 9 do 17.

Kilka ważnych informacji:
- aby wejść na mecz nie potrzeba wyrabiać kart kibica i ponosić dodatkowych kosztów z tym związanych
- podczas zapisów wymagane są dane - imię, nazwisko i numer pesel
- podczas brania udziału w imprezie masowej (meczu) wymagane jest posiadanie dokumentu stwierdzającego tożsamość,które w razie potrzeby należy okazać organizatorowi
- wszyscy kibice Górnika chcący siedzieć wspólnie w jednej grupie proszeni są o zajmowanie miejsca w sektorze nr.16, który znajduje się na wprost bramy głównej
- każdy jadący indywidualnie na ten mecz, może bez przeszkód zakupić bilet w stadionowej kasie w dniu meczu.

Podczas zapisów będą rozdawane cegiełki, które będzie można wymieniać jak dotrą bilety (najprawdopodobniej w poniedziałek).

dalej >>

<< pokaż wszystko >>